ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιβεβαίωση από Βραζιλία: «Τελειώνει ο δανεισμός του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

Για το θέμα Βιτάλ και τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο στη Βραζιλία.

Επιβεβαίωση από Βραζιλία: «Τελειώνει ο δανεισμός του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό»

Ο χαφ της Κορίνθιανς αναμένεται στη χώρα μας πιθανότατα την Πέμπτη για να υπογράψει και να ντυθεί στα πράσινα. Στη συμφωνία, όπως αναφέρουν και στη Βραζιλία υπάρχει οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ για το 50% του παίκτη, ενώ το 85% των δικαιωμάτων του Βιτάλ ανήκει στην Κορίνθιανς.

Τα καλύτερα Μέσα της χώρας του καφέ, όπως η Globo και η Lance, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των «πράσινων» με την Κορίνθιανς.

Θυμίζουμε ότι ο Βιτάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την ομάδα του. Είναι διψασμένος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του και ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποτελέσει γι αυτόν το επόμενο μεγάλο βήμα για την Ευρώπη.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.