ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη Παναθηναϊκoύ επί του Iona του Πιτίνο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 73-66 της ομάδας του Ρικ Πιτίνο στο ΟΑΚΑ.

Νίκη  Παναθηναϊκoύ επί του Iona του Πιτίνο

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στο αξιόμαχο πανεπιστήμιο του Ρικ Πιτίνο. Οι Πράσινοι επικράτησαν με 73-66, σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα ξεμουδιάσματος για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, βγάζοντας κάποια από τα στοιχεία που δουλεύονται στις προπονήσεις αλλά και δείχνοντας παράλληλα, ότι υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά μπροστά τους.

Το Αϊόνα ξεκίνησε καλύτερα (15-7), με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει (17-16) και στη συνέχεια, ως το τέλος του ημίχρονου, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν (20-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου).

Η ομάδα του Πιτίνο προσπάθησε να ξεφύγει και πάλι, πηγαίνοντας αρχικά στο 27-20 και στη συνέχεια στο 32-27, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε την απάντηση από την περιφέρεια κυρίως και με ένα σερί 9-0, προηγήθηκε με 37-36 στο ημίχρονο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.675 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και με μακρινά σουτ και στην τρίτη περίοδο, για να πάρει το προβάδισμα, αρχικά με 43-38 και στη συνέχεια με 59-56 στο τέλος της.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα (70-64, 2:30 πριν τη λήξη) και δεν το έχασαν ως το τέλος, φτάνοντας στο 73-66

Δεκάλεπτα: 16-20, 38-37, 59-56, 73-66

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...