ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραβίαση του ΚΑΠ από τον Ολυμπιακό λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια!

Ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος: Ο Ολυμπιακός παραβίασε τους κανόνες για την επίλυση αθλητικών διαφορών με την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια!

Παραβίαση του ΚΑΠ από τον Ολυμπιακό λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια!

Παρότι ο Ολυμπιακός, μέσω των δικηγόρων του, επιχείρησε να δικαιολογήσει ενώπιον των δικαστών του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την απόφαση να προσφύγει παράλληλα στα πολιτικά δικαστήρια, κατά της Super League, για την απόφαση, που αφορά την υποχρεωτική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει αν είναι αρμόδιο το δικαστήριο της ΕΠΟ, ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος: Όλες οι ποδοσφαιρικές διαφορές μεταξύ όσων εμπίπτουν στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου λύνονται από τα ποδοσφαιρικά δικαστήρια απαγορευόμενης οποιασδήποτε προσφυγής στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.