ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Σάλεϊ και το ελικόπτερο!

Ένα από τα πλέον ασυνήθιστα περιστατικά συνέβησαν σαν σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ το 1996 και ο Σύλλογος υπενθυμίζει την συγκεκριμένη στιγμή.

Παναθηναϊκός: Ο Σάλεϊ και το ελικόπτερο!

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού Τζον Σάλει έφτασε στο γήπεδο με… ελικόπτερο, για να αγωνιστεί σε ματς κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο εν λόγω είχε πληρώσει 6,5 εκατομμύρια δραχμές για την ενοικίαση του ελικοπτέρου και αναμφίβολα έκανε την εντυπωσιακότερη… άφιξη αθλητή του Παναθηναϊκού σε γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε φύγει λίγες ημέρες νωρίτερα για τις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει το παρών στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Σάλει προσγειώθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο με… ελικόπτερο αφού είχε χάσει τη πτήση του και υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά τη παρουσία του στο γήπεδο, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει τον έμπειρο «ψηλό», ο οποίος είχε αποκτηθεί ως αντικαταστάτης του Στόγιαν Βράνκοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...