ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μας κοστίζει αυτή η ήττα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε προβληματισμένος για το γεγονός ότι οι πράσινοι γνωρίζουν άλλη μία ήττα εκτός έδρας.

Γιοβάνοβιτς: «Μας κοστίζει αυτή η ήττα»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο Αστέρας αξίζει συγχαρητήρια σήμερα γιατί εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε και άλλαξε την ιστορία του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν εύκολο ενώ δεν είχαμε καλό ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να μπούμε στο παιχνίδι. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μας απογοητεύει αυτό το αποτέλεσμα. Όταν χάνουμε ένα παιχνίδι χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο είναι κάτι που μας προβληματίζει».

Για το γεγονός ότι δυσκολεύονται να κάνουν φάσεις με κλειστές άμυνες : «Είναι πάντα δύσκολο να βρεις χώρους σε κλειστές άμυνες και να δημιουργήσεις φάσεις για γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις σε μια οργανωμένη άμυνα. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Μας προβληματίζει το γεγονός ότι για άλλη μία φορά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Μετά το 2-1 αισθανόμαστε πίεση και υπάρχουν ορισμένες βιαστικές κινήσεις. Είναι κρίμα να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι σε μια καλή ομάδα και να μην μπορείς να βρεις τους τρόπους για να βρεις τις λύσεις».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη φάση του πέναλτι: «. Δεν το ξέρω. Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη με τον παίκτη μου. Είναι το λιγότερο που με προβληματίζει. Τα γκολ προκλήθηκαν από τα δικά μας λάθη. Μπορεί να ήταν και μπορεί να μην ήταν. Κάναμε μια προσπάθεια και δεν μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε. Σε ένα παιχνίδι όταν έχουμε έλεγχο θα μπορούσαμε να δημιουργήσει περισσότερες καταστάσεις.Επρεπε να είμαστε πιο ψύχραιμοι».

Για το αν τον προβληματίζονται περισσότερο το ότι η ομάδα κάνει ατομικά λάθη ή ότι δεν αντιδρά όταν δέχεται γκολ: «Τα λάθη θα γίνονται. Ίσως σήμερα είμαι λίγο παραπάνω απογοητευμένος, καθώς αφού προηγηθήκαμε είχαμε άνεση στις κινήσεις μας. Ημασταν δραστήριοι σε εκείνο το σημείο του αγώνα. Γι αυτό είμαι και απογοητευμένος. Ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο σωστοί στις σκέψεις μας γιατί είχαμε χρόνο για να κάνουμε περισσότερα πράγματα, αλλά  φεύγουμε με την  ήττα. Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να χάσει στα μέχρι σε αυτά τα ματς. Αυτοί οι βαθμοί που χάνουμε είναι σημαντικοί για τη συνέχεια και μας επηρεάζει και ψυχολογικά όλο αυτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...