ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρλίτος: «Ο κόσμος μας είναι το… καύσιμο μας – Τα πάντα για έναν τίτλο» (vid)

Ο Καρλίτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΟΠΑΠ αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην σημασία της παρουσίας του κόσμου αλλά και στον στόχο της κατάκτησης ενός τίτλου.

Καρλίτος: «Ο κόσμος μας είναι το… καύσιμο μας – Τα πάντα για έναν τίτλο» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρλίτος:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα όταν δύο μεγάλες ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες, είναι φυσιολογικό οι μικρές λεπτομέρειες να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να πάρεις τους τρεις πόντους ή όχι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θεωρώ ότι μας δίνουν πάρα πολλά. Είναι τα… καύσιμα μας. Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε πολύ».

Για το εξαιρετικό ξεκίνημά του: «Δεν παίζω μόνος, παίζω με άλλους 25 παίκτες. Άρα δεν είμαι μόνο εγώ. Αλλά αυτή χρονιά ξέρουμε τι θέλουμε και το στυλ είναι διαφορετικό. Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το καλό ποδόσφαιρο. Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Ίσως ο κόσμος νομίζει πως σίγουρα το σκέφτομαι και δεν το λέω. Πίστεψε με δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί είχα την τύχη να κερδίσω τον τίτλο αυτό στην Πολωνία, όπου ήμουν πρώτος σκόρερ στην Εξτρακλάσα. Είναι κάτι το οποίο έχω ήδη κερδίσει και προτιμώ κάποιον άλλο τίτλο από αυτόν».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη: «Όλοι το πιστεύουμε αυτό γιατί αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ πέρα, να δουλεύουμε κάθε μέρα. Η δύναμη της ομάδας, μας σπρώχνει να κερδίσουμε τα πάντα και φυσικά σαν επαγγελματίες προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο, ώστε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο στο τέλος της χρονιάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.