ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο σοκαριστικό ρεκόρ κρουσμάτων: Νέα μέτρα που κανείς δεν περίμενει

Είναι δεδομένο πλέον.

Νέο σοκαριστικό ρεκόρ κρουσμάτων: Νέα μέτρα που κανείς δεν περίμενει

Nέο ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ. Οι πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα είναι περίπου 8.500.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα ανακοινώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 7.335 νέα περιστατικά κορωνοϊού σε όλη την επικράτεια.

Ώθηση στην εφαρμογή των μέτρων από την αφετηρία συμπληρώνοντας την εικόνα σε πραγματικό χρόνο που λαμβάνουν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, με μια παράλληλη κινητοποίηση επιδιώκει να δώσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι στόχοι Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βγει μπροστά σε αυτήν την επιχείρηση προσέγγισης με την κοινωνία και η στόχευση είναι ξεκάθαρη. Να αντιμετωπιστούν εν τη γενέσει τους προβλήματα που θα επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα των μέτρων. Ο πρωθυπουργός ανοίγει έναν κύκλο επαφών με εκπροσώπους τομέων της οικονομικής ζωής από τους οποίους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία στην τήρηση των μέτρων προστασίας -όπως τα χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη- των ανεμβολίαστων, που τέθηκαν σε ισχύ από το περασμένο Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.