ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χεζόνια: «Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το πέρασμα του από το τριφύλλι και όλα όσα έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών το καλοκαίρι.

Χεζόνια: «Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση με τον Παναθηναϊκό»

Σε συνέντευξή του, ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε για την σχέση του με το «τριφύλλι» και τόνισε:

«Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το πράσινο. Χρόνο με τον χρόνο, η σύνδεσή μου με τους φιλάθλους γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ήμουν κοντά τους, επικοινωνούσαμε ακόμα και όταν ήμουν στο ΝΒΑ. Είναι αμοιβαία η αγάπη μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Η κατάσταση που προηγήθηκε δεν ήταν εύκολη. Μιλάμε για την αγαπημένη μου ομάδα. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μαζί, αλλά η Ούνικς ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Επίσης, ο Χεζόνια μίλησε για την προσαρμογή του και την ζωή του στην Ρωσία, λέγοντας:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μου αρέσουν όλα. Είναι διαφορετικά εδώ. Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Κάνω γιόγκα και διαλογισμό τα πρωινά, κοιμάμαι πολύ, δουλεύω… Είναι καλά. Στόχος μου είναι να κερδίζω σε κάθε αγώνα και να είμαι πάντα η καλύτερη version του εαυτού μου. Να κυριαρχήσω, να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.