Ερασιτέχνης

Νότια Θύρα 13: «Να υπενθυμίσουμε σε όλη την Ευρώπη τι σημαίνει Παναθηναϊκός»! (Pic)

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, απεύθυνε ο σύνδεσμος των Νοτίων της Θύρας 13, για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών, κόντρα στην Οστράβα την Τετάρτη 24/11, στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, απεύθυνε ο σύνδεσμος των Νοτίων της Θύρας 13 για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών, κόντρα στην Οστράβα την Τετάρτη 24/11, στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Οι «πράσινες» ηττήθηκαν στην Τσεχία με 3-2 σετ και στον αγώνα ρεβάνς θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πάρουν την πρόκριση. Ο σύνδεσμος καλεί όλο τον κόσμο να μετατρέψει το γήπεδο του Αμαρουσίου σε «Π. Γιαννακόπουλος» και να δείξει σε όλη την Ευρώπη τη δυναμική του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το μήνυμά τους στα social media:

«Ήττα από την Οστράβα στην Τσεχία για τα κορίτσια με 3-2 σετ. Σε μια εβδομάδα από σήμερα, την Τετάρτη στις 20:00, ο επαναληπτικός αγώνας στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια για το τμήμα και ο κόσμος του Συλλόγου καλείται να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Κάνουμε «Τάφο» το κλειστό του Αμαρουσίου και υπενθυμίζουμε σε όλη την Ευρώπη τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Στηρίζουμε την ομάδα με στόχο τη νίκη – πρόκριση. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ».

Exit mobile version