ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση» (Vid)

Την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά από πολλούς μήνες αποχής, σχολίασε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Σένκεφελντ: «Όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση» (Vid)

Ο Ολλανδός στόπερ αναφέρθηκε στην παρουσία του στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ και σχολίασε για τα συναισθήματά του από την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι όμορφο το συναίσθημα της επιστροφής στην αγωνιστική δράση. Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έπρεπε να λείψω και μου φάνηκε… μακρύς ο δρόμος. Την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξα για 15 λεπτά, σήμερα έπαιξα σε όλο το ματς και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα.

Κάθε νίκη που πετυχαίνουμε είναι σημαντική, όλες δίνουν 3 βαθμούς. Τελευταία έχουμε θετικά αποτελέσματα και αυτό είναι καλό για τους φιλάθλους μας και για την ψυχολογία της ομάδας μας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θα ήθελα να κάνω σύγκριση. Ο τρόπος με τον οποίον αγωνιζόμαστε μιλάει από μόνος του. Έχουμε μια κυριαρχία, έχουμε την ηρεμία και έτσι έρχονται ευκαιρίες. Αυτές μετατρέπονται σε γκολ, είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε δύο γκολ σήμερα και αυτό είναι κάτι πολύ καλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.