ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Σεβίλλη

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Σεβίλλη

Σε φουλ ρυθμούς επιστρέφει η δράση στο κουπόνι του Σαββάτου (15/01) με πλήθος αγώνων, που προσφέρονται για στοιχηματισμό. Το Betarades.gr προτείνει τη δυνατή επιλογή της ημέρας, που έρχεται από το ντέρμπι της Σεβίλλης στο Κόπα ντελ Ρέι. Θα βρείτε την αναμέτρηση, όπως και όλες τις σημερινές, με πληθώρα επιλογών στην πλατφόρμα της στοιχημαν. Ακολουθούν παρακάτω αναλυτικά οι λεπτομέρειες για την πρότασή μας.

Στις 22:30, η Μπέτις κοντράρεται με τη Σεβίλλη για τη φάση των “16” του κυπέλλου Ισπανίας.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Μπέτις, καθώς παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Έστω και αν η ισοπαλία (1-1), με 10 παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κόντρα στην πολύ δυνατή στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, δεν λογίζεται ως αποτυχία. Θέλει να εκμεταλλευτεί το γήπεδο της και να πάρει την πρόκριση στο ντέρμπι κυπέλλου με τη Σεβίλλη, όμως, δυσκολεύεται να κρατήσει το μηδέν, έχοντας δεχτεί γκολ στα έξι από τα οχτώ τελευταία ματς. Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πολύ καλή και η ανασταλτική συμπεριφορά τους, καθώς διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους σε τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες μακριά από το γήπεδό τους. Η ομάδα του Λοπετέγκι έχει πάρει τον “αέρα” της Μπέτις τα τελευταία χρόνια, ενώ την έχει κερδίσει στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ισπανίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE