ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο σε άμυνα και επίθεση – Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Νέντοβιτς»

Στην προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη επί της Βιλερμπάν, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Τι είπε για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Πρίφτης: «Εκτελέσαμε σωστά το πλάνο σε άμυνα και επίθεση - Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Νέντοβιτς»

Στην προσήλωση που έδειξαν οι παίκτες του για να έρθει η νίκη επί της Βιλερμπάν, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Τι είπε για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Η Βιλερμπάν έβαλε περισσότερη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδια της, κυρίως στην άμυνα.

Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι διατηρήσαμε τη ψυχραιμία μας όταν το ματς πήγε κοντά, στους δύο πόντους. Κρατήσαμε τους εαυτούς μας, βρήκαμε καλές επιλογές για σκορ. Σε εκείνο το σημείο φαινόταν πως το μομέντουμ ήταν στη Βιλερμπάν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στην Euroleague και τις εγχώριες διοργανώσεις. Καλή τύχη και σε εσάς». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως αυτό ήταν το πρώτο διπλό του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague: «Πώς το εξηγώ; Παίζουμε, παλεύουμε σε κάθε ματς. Χάσαμε για έναν πόντο στην Μπάγερν, για ένα καλάθι στην Μπασκόνια και στην Εφές. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Νικήσαμε απόψε. Είναι μια δύσκολη και ανταγωνιστική λίγκα. Δυστυχώς, φέτος έχουμε προβλήματα και είχαμε κακά αποτελέσματα εκτός έδρας».

Για το πώς δίνει κίνητρο στους παίκτες του, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν κυνηγούν μια θέση στην οκτάδα: «Έχουμε σωστούς ανθρώπους στην ομάδα. Στο ρόστερ μας υπάρχει παίκτες που είναι νέοι στο επίπεδο της Euroleague. Αυτός ο λόγος από μόνος του δίνει κίνητρο για κάθε ματς, για να προσπαθούμε, να παλεύουμε και να δείχνουμε πως ανήκουμε εδώ. Δεν είναι εύκολο. Είναι μια ασταμάτητη μάχη πάνω στο παρκέ».

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον τραυματισμό του: «Ελπίζω πως ήταν απλά μια κράμπα. Θα δούμε, αλλά πιστεύω πως ήταν μια κράμπα». 

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν προσπάθησε στην τελευταία επίθεση να καλύψει τη διαφορά του Α’ Γύρου κόντρα στη Βιλερμπάν: «Ήταν θέμα σεβασμού. Ίσως αυτό να μετρήσει στην τελική κατάταξη. Όμως, θεώρησα πως έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα. Ήταν θέμα σεβασμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...