ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός για το πρώτο βήμα

Η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Τουρκία για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup κόντρα στη Χαλκμπανκ. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι «πράσινοι».

Στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός για το πρώτο βήμα

Μετά την εντυπωσιακή νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πρώτη αναμέτρηση των ημιτελικών του Challenge Cup κόντρα στην πανίσχυρη Χαλκμπανκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου βρίσκεται στην Τουρκία για το ματς της Τετάρτης (23/2), με τους «πράσινους» να μην έχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Το «τριφύλλι» με ανεβασμένη ψυχολογία και θέλει αποτέλεσμα για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει και της ρεβάνς στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη (01/03).

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.