ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποδεκατισμένος και με ομάδα ανάγκης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague (21:00, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr).

Αποδεκατισμένος και με ομάδα ανάγκης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Οι «πράσινοι» μετά την απώλεια του πρώτου στόχου εντός συνόρων, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για την Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ με στόχο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ωστόσο τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και οι απουσίες που υπάρχουν για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, καθιστούν τον Παναθηναϊκό αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς και Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Οκάρο Ουάιτ και Νεμάνια Νέντοβιτς.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Αν Πάντερ και Σέφι Σεμές θα είναι οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.