ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ηχούν και πάλι σειρήνες στο Κίεβο – Οι Ουκρανοί τρέχουν να σωθούν στα καταφύγια (vid)

Στο Κίεβο δίνεται η μεγάλη μάχη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τις τελευταίες ώρες.

Ηχούν και πάλι σειρήνες στο Κίεβο - Οι Ουκρανοί τρέχουν να σωθούν στα καταφύγια (vid)

Στο Κίεβο δίνεται η μεγάλη μάχη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το Skynews, Ουκρανός δημοσιογράφος δήλωσε ότι ορισμένα ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται μέσα στο Κίεβο και λαμβάνουν χώρα μάχες ακόμα και στη μέση του δρόμου σε ορισμένες συνοικίες.

Την ίδια ώρα, το BBC μεταδίδει ότι ουκρανικά τεθωρακισμένα μπήκαν στο Κίεβο για να προστατεύσουν την πόλη. Παράλληλα, ο στρατός της Ρωσίας δήλωσε ότι απέκλεισε το Κίεβο από τη δυτική πλευρά και κατέλαβε το στρατηγικό αεροδρόμιο Χοστομέλ έξω από την πρωτεύουσα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

ΥΠΕΞ Ουκρανίας: «Ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν νηπιαγωγείο και ορφανοτροφείο» «Έγκλημα πολέμου» χαρακτήρισε τον βομβαρδισμό νηπιαγωγείου στην πόλη Αχτιρκα ο Ντμίτρο Κουλέμπα. Πληροφορίες για πολλά τραυματισμένα παιδιά.

Πηγή: real.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.