ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Με ενότητα για ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Το δικό του μήνυμα για ενότητα και καλύτερο μέλλον για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, έστειλε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, μια μόλις ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Μαλακατές: «Με ενότητα για ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας του Παναθηναϊκού» | panathinaikos24.gr

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Τάκης Μαλακατές ευχήθηκε καλή ανάσταση στους φίλους της ομάδας, κάνοντας αναφορά στις ευχάριστες εξελίξεις με τα γήπεδα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!
Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023! 4.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία, αγάπη, ευτυχία και ευτυχισμένες γιορτές.

Η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει Ειρήνη στον κόσμο, την λήξη της πανδημίας και την επιστροφή της κανονικότητας στις ζωές μας.

Οι τελευταίες θετικές εξελίξεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μας με την απόφαση της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης, που με αυξημένη πλειοψηφία, ενέκρινε την Διπλή Ανάπλαση ώστε ο Παναθηναϊκός μας να αποκτήσει τις δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποδοσφαιρικό γήπεδο αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας μας αλλά και η πρόσφατη συμφωνία παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια στην ΚΑΕ μας δώσανε όραμα και ελπίδα.

Η δική μου ευχή και ελπίδα από το μήνυμα αγάπης του Κυρίου, από το σταυρό του μαρτυρίου στην Ανάσταση, να μας φωτίσει να αντιληφθούμε ότι με αγάπη, ενότητα, με την διαφορετικότητα μας που ανέκαθεν μας διακρίνει αλλά δεν πρέπει να μας χωρίζει, χωρίς αντιπαλότητες μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα πολύ καλύτερο μέλλον αντάξιο της ιστορίας μας και του μεγαλείου του Παναθηναϊκού μας.

Καλή Ανάσταση, Ζήτω ο Παναθηναϊκός

Τάκης Μαλακατές».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close