ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σκωτσέζος Μάντεν σφυρίζει το Λαμία-Παναθηναϊκός

Τον Μπόμπι Μάντεν επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Σκωτσέζος Μάντεν σφυρίζει το Λαμία-Παναθηναϊκός

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν τις ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αναμέτρηση της Λαμίας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/4), ορίστηκε να τη διευθύνει ο Μπόμπι Μάντεν από την Σκωτία.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι γνωστός στο «τριφύλλι» καθώς την περσινή σεζόν είχε σφυρίξει το νικηφόρο ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό που είχε βρει τους «πράσινους» νικητές με σκορ 2-1.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βοηθοί του θα είναι οι Ντέιβιντ Ρουμ και Κάλουμ Σπενς. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης και στο VAR θα βρεθεί ο Πολωνός Πάβελ Πσκιτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.