ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία

Δεύτερη δοκιμασία για το «τριφύλλι» κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ

Την Αλ Ντουχαϊλ από το Κατάρ, αντιμετωπίζει σήμερα (19:00, Cosmote Sport 1/Panathinaikos24.gr), επί Αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός.

Δεύτερη δοκιμασία για το «τριφύλλι» κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ

Πιο σαφή συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας στην προετοιμασία, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει σήμερα το απόγευμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αλ Ντουχαϊλ, σύλλογο από το Κατάρ.

Η Αλ Ντουχαϊλ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες των ΗΑΕ, διαθέτει στον πάγκο της τον άλλοτε σπουδαίο στράικερ, Ερνάν Κρέσπο, ενώ την περσινή σεζόν τερμάτισε δεύτερη στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες εγνωσμένης αξίας και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό θα είναι μια πολύ καλή δοκιμασία για τους «πράσινους», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζει και πάλι δύο ενδεκάδες -όπως έκανε και στο φιλικό με την Γουότφορντ-, καθώς θέλει να δει την βελτίωση σε όσα δουλεύουν οι «πράσινοι» τις ημέρες που βρίσκονται στην Αυστρία.

Από κει και πέρα, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ το μοναδικό ερωτηματικό είναι αν ο Σέρβος τεχνικός δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς ο Ισλανδός είναι σε καλή κατάσταση.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1, ενώ θα υπάρξει και αναλυτικά ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE