ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό!

Σε αλλαγή προπονητή προχωράει ο Ολυμπιακός.

Τέλος ο Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό!

Δεν έχει προλάβει να κλείσει δύο μήνες στο τιμόνι των Πειραιωτών και θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση αν κάτι τέτοιο συμβεί. Ο Ισπανός προπονητής βρισκόταν ήδη υπό πίεση μετά το εντός έδρας 1-1 με τον Βόλο στο πλαίσιο της Super League την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν γνωστό πως «έπαιζε το κεφάλι του» στα ματς με Φράιμπουργκ και Άρη.

Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν βελτιώθηκε σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την γερμανική ομάδα στο «Καραϊσκάκη» (0-3) και στην συνέχεια είδε τον Άρη να… γυρίζει τον σημερινό αγώνα στο Χαριλάου (2-1).

Έτσι ο Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν και ο Ολυμπιακός ψάχνει προπονητή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.963 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.