ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση για τα μέλη του Παναθηναϊκού

Τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, στην ανακοίνωσή του για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., γνωστοποίησε πως από δω και στο εξής η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος μέλος στον σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού»
Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» 492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου όλες οι εγγραφές μελών από 1/1/2022 παρατείνουν την ισχύ τους μέχρι 31/5/2023. Από κει και μετά ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα νέα δεδομένα σχετικά με τα μέλη του Συλλόγου καθώς και την παραλαβή νέων καρτών.

Ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την χρονική περίοδο των μελών ό,τι τα μέλη θα ορίζονται με βάση την αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος-α μέλος στον Σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Άρα όσοι-ες έχουν γραφτεί από 1/1/2022 η ισχύ παρατείνεται μέχρι 31/5/2023 και γενικά όλες οι συνδρομές παρατείνονται μέχρι 31/5/2023 και έκτοτε θα ξεκινήσει αυτός ο τρόπος εγγραφής μελών.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε προκειμένου να υπάρχει χρονική εναρμόνιση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Τέλος, ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την παραλαβή των νέων καρτών ότι ήδη ξεκίνησαν οι αποστολές τους στα μέλη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου».

Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού»
Παναθηναϊκός: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» 492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close