ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωση για τα μέλη του Παναθηναϊκού

Τι αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, στην ανακοίνωσή του για τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Ανακοίνωση για τα μέλη του Παναθηναϊκού

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., γνωστοποίησε πως από δω και στο εξής η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος μέλος στον σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Ως εκ τούτου όλες οι εγγραφές μελών από 1/1/2022 παρατείνουν την ισχύ τους μέχρι 31/5/2023. Από κει και μετά ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τα νέα δεδομένα σχετικά με τα μέλη του Συλλόγου καθώς και την παραλαβή νέων καρτών.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την χρονική περίοδο των μελών ό,τι τα μέλη θα ορίζονται με βάση την αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή η χρονική περίοδος που θα εγγράφεται κάποιος-α μέλος στον Σύλλογο θα λογίζεται ουσιαστικά η αγωνιστική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ως σεζόν μέλους θα ορίζεται από 1 Ιουνίου κάθε έτους μέχρι 31 Μαΐου του επόμενου έτους.

Άρα όσοι-ες έχουν γραφτεί από 1/1/2022 η ισχύ παρατείνεται μέχρι 31/5/2023 και γενικά όλες οι συνδρομές παρατείνονται μέχρι 31/5/2023 και έκτοτε θα ξεκινήσει αυτός ο τρόπος εγγραφής μελών.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε προκειμένου να υπάρχει χρονική εναρμόνιση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Τέλος, ο Σύλλογος ενημερώνει σχετικά με την παραλαβή των νέων καρτών ότι ήδη ξεκίνησαν οι αποστολές τους στα μέλη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.