ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σούπερ καπ: Οι ώρες των αγώνων και τα εισιτήρια

Βάσει του προγραμματισμού του ΕΣΑΚΕ, και τις δύο μέρες οι αγώνες θα ξεκινούν στις 17.00 και τις 21.00 λόγω του ότι το κλειστό στη Ρόδο δεν διαθέτει τέσσερα αποδυτήρια.

Βάσει του προγραμματισμού του ΕΣΑΚΕ, και τις δύο μέρες οι αγώνες θα ξεκινούν στις 17.00 και τις 21.00 λόγω του ότι το κλειστό στη Ρόδο δεν διαθέτει τέσσερα αποδυτήρια. Έτσι, θα πρέπει μετά το τέλος του ενός αγώνα να καθαρίζονται κι εν συνέχεα να γίνεται χρήση τους από τις αποστολές των ομάδων της επόμενης αναμέτρησης.

“Θα γίνει… σπέσιαλ ο Παναθηναϊκός με Μήτογλου”!
“Θα γίνει… σπέσιαλ ο Παναθηναϊκός με Μήτογλου”! 6.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο Νεστορίδειο με βραβεύσεις που αφορούν διακρίσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Το Σάββατο θα παίξουν ο Παναθηναϊκός με τον Κολοσσό κι ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα, ώστε να προκύψει το ζευγάρι που την Κυριακή θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Αναφορικά με τα εισιτήρια, ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσες και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το Super Cup 2022 by aegean islands το οποίο θα γίνει στη Ρόδο το Σάββατο 1η Οκτωβρίου (Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels και Ολυμπιακός – Προμηθέας) και την Κυριακή 2/10 (Μεγάλος και μικρός τελικός) καλό είναι να σπεύσουν γιατί η προπώληση εισιτηρίων άρχισε (22/9).

Εάν θέλετε να μπείτε στην ομάδα του Super Cup 2022 by aegean islands, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00 και το Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από 10:00-13:00.

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης – τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Κρατήσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, μπορούν να δηλώνουν την κράτηση της θέσης τους στο email [email protected]

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων. Μετά την κάλυψη των θέσεων, θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης».

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού
Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία και η θέση του Παναθηναϊκού 7.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close