ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπλόκο της Λαμίας σε οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Με διαφορετικά κριτήρια, η ΠΑΕ Λαμία θεωρεί ανεπιθύμητους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και όπως ανακοίνωσε δεν θα τους δεχθεί στις εξέδρες του ΔΑΚ, στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Μπλόκο της Λαμίας σε οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία, αποφάσισε και διέταξε πως δεν έχουν θέση στο γήπεδο της τοπικής ομάδας οι οπαδοί των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Θυμίζουμε πως, η Λαμία στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, δέχθηκε να φιλοξενηθούν οπαδοί της Ένωσης, ανοίγοντας μάλιστα και την εξέδρα των φιλοξενουμένων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.162 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (ΕΔΩ) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.