ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εποχή Μπέικον κόντρα στην Παρτιζάν των Ζοτς και Παπαπέτρου!

Την Παρτιζάν φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague (21:30, Novasports Prime/Panathinaikos24.gr). Ντεμπούτο για τον Ντουέιν Μπέικον κόντρα σε Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Εποχή Μπέικον κόντρα στην Παρτιζάν των Ζοτς και Παπαπέτρου!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νέο ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα μετά το 1-4 των πρώτων πέντε αγωνιστικών και κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου θέλει το ροζ φύλλο αγώνα, για να καταφέρει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Σερβίας έχει ιδιαιτερότητες, καθώς επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ, οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουέιν Μπέικον, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Έτσι οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν πλήρης. Στον αντίποδα η Παρτιζάν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέιμς Νάναλι, που έμεινε στο Βελιγράδι εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ, Φερνάντο Ρότσα και Σαούλιους Ράτσις θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινή αναμέτρησης. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.