ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έγκλημα» Πασχαλάκη και ήττα για την Εθνική

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πήρε μια ανεξήγητη απόφαση στο 94ο λεπτό του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία, που κόστισε την ήττα στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση της Εθνικής μας (2-1).

«Έγκλημα» Πασχαλάκη και ήττα για την Εθνική

Η Εθνική παρουσίασε μια αρκετά προβληματική εικόνα στη σημερινή αναμέτρηση με την Ουγγαρία εκτός έδρας.

Η Ουγγαρία μπήκε αρκετά καλά στο ματς και στο 15′ στην πρώτη της απειλητική επίσκεψη στην εστία της Εθνικής κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν μία φάση, όπου οι Μαγυάροι άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα. Συγκεκριμένα, συνεργάστηκαν άψογα οι Στάιλς και Ρόλαντ Ζάλαϊ με την μπάλα να φθάνει στον άσο της Φράιμπουργκ που δεν είχε πρόβλημα με πλασέ να νικήσει τον Πασχαλάκη και να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα ανέβασε κάπως την απόδοσή της, με την Ουγγαρία βέβαια να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Στάιλς ανέτρεψε τον Μπακασέτα στο 83΄ και ο Ιταλός ρέφερι έδειξε «βούλα» με τον «Μπάκα» να ευστοχεί και να κάνει το 1-1 φθάνοντας τα δέκα γκολ με τη φανέλα της Εθνικής. 

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και ενώ η Εθνική έδειχνε ότι δεν θα χάσει, στο 93΄ ο Πασχαλάκης διάλεξε γωνία λες και ήταν… πέναλτι στην εκτέλεση φάουλ του Στάιλς και κάπως έτσι ήρθε η ήττα με 2-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.