ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αλλαγή προπονητή για την ομάδα βόλεϊ των γυναικών, ωστόσο δεν μένει εκεί και ενισχύει το ρόστερ ενόψει συνέχειας.

Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ

Η έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη, στη θέση του Μπράνκο Γκάιτς έχει και συνέχεια, καθώς ο Έλληνας έμπειρος τεχνικός πολύ καλός γνώστης του αθλήματος, θέλει να φέρει ξανά το πνεύμα νικητή στις περσινές νταμπλούχες Ελλάδος.

Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, που η αλήθεια είναι πως έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αγωνιστική της απόδοση.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω την επένδυση που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι και ήδη σκέφτονται να αλλάξουν τη νεαρή Σέρβα, Αναστασία Ίβκοβιτς που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με αθλήτρια εγνωσμένης αξίας.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...