ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ερνάντεζ: «Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένη σε όσους πίστεψαν σε εμάς και όχι στους ψεύτικους οπαδούς» (pic)

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με ανάρτηση του στα social media μετά την 5η συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη και αφιέρωσε την επικράτηση τους φίλους των «πράσινων».

Ερνάντεζ: «Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αφιερωμένη σε όσους πίστεψαν σε εμάς και όχι στους ψεύτικους οπαδούς» (pic)

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«1-2-3-4-5 περήφανος για την ομάδα μου μετά από μακρινό ταξίδι με μεγάλη νίκη στο Challenge Cup δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για παιχνίδι ξανά κόντρα στον ΠΑΟΚ και παλεύουν μέχρι τέλους για να πάρουν την πρώτη νίκη απέναντί μας, αλλά η ομάδα μας άλλη μια φορά αποδεικνύει χαρακτήρα και με τη βοήθεια των Άγγελου Μάρκου, Βασίλη Κωστόπουλου και Αχιλλέα Μπάση σε μια σημαντική στιγμή του αγώνα. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς που πίστεψαν σε εμάς ακόμα και όταν χάσαμε από τον Μίλωνα και τον Πήγασο, και όχι για τους ψεύτικους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κάνει θριάμβους. Είμαστε Παναθηναϊκοί, η ομάδα μας παίζει πάντα για να κερδίσει και ας χάσουμε»

https://www.instagram.com/p/CnbhaUlMj_d/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...