ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Μας προβληματίζει, αλλά είμαστε καλή ομάδα και φυσιολογικά θα αντιδράσουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως είναι σίγουρος για την αντίδραση του Παναθηναϊκού, ενώ επισήμανε πως τον προβληματίζουν οι τελευταίες ήττες.

Γιοβάνοβιτς: «Μας προβληματίζει, αλλά είμαστε καλή ομάδα και φυσιολογικά θα αντιδράσουμε»

Πεπεισμένος για την αντίδραση που θα βγάλει ο Παναθηναϊκός παρά τις τελευταίες ήττες, ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Άλλαξαν νωρίς οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο, έγινε πιο δύσκολο με την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε με μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ουσιαστικά στη μία επίθεση του Αστέρα βρήκαν γκολ, σε άλλες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο εύστοχοι εμείς».

Για το αν δημιουργούν προβληματισμό οι ήττες: «Ναι σίγουρα μας προβληματίζει. Μια ομάδα όπως εμείς, που ήμασταν πρώτοι για καιρό στη βαθμολογία, προβληματίζεται. Όχι όμως κάτι περισσότερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, είναι φυσιολογικό ότι θα αντιδράσουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα: «Όχι δεν είναι. Δεν παύει όμως να είναι μια κακή περίοδος για εμάς και βάσει των αποτελεσμάτων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.