ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Restart με Λαμία για να τελειώσει το αρνητικό σερί

Το βλέμμα στο κυριακάτικο ματς κόντρα στη Λαμία εντός έδρας, έχουν στρέψει άπαντες στον Παναθηναϊκό, με σκοπό να μπει τελεία στο αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Παναθηναϊκός: Restart με Λαμία για να τελειώσει το αρνητικό σερί

Το βράδυ της Δευτέρας (30/01) ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 3η φορά στο πρωτάθλημα και αυτή η ήττα στην Τρίπολη του στέρησε την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τέλος στην αγωνιστική κρίση και το ματς κόντρα στη Λαμία την ερχόμενη Κυριακή 05/02, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πετύχουν.

Άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους, καθώς μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να μπει ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα αλλά και να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας και τις επόμενες μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας που θα παραταχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.