ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Όλο λέμε ίσως το τελευταίο ματς του Ράντονιτς, αλλά…»

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για την δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπασκόνια και τα δεδομένα για το μέλλον του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πετρίδης: «Όλο λέμε ίσως το τελευταίο ματς του Ράντονιτς, αλλά…»

Στο δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στην Μπασκόνια (21:30), αλλά και την πολυπλοκότητα της κατάστασης με τον Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που πρέπει, ειδικά μακριά από το ΟΑΚΑ. Έχει 9 ήττες σε 11 ματς εκτός έδρας. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη, που αν σε βρει στο… ξέφωτο, μπορείς να σου κάνει μεγάλη ζημιά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Όλο λέμε πως ίσως είναι το τελευταίο ματς του Ράντονιτς και όλο τη γλιτώνει. Δεν φαίνεται να έχει βρεθεί λύση στο θέμα της αποζημίωσής του για να αποχωρήσει, οπότε θα πρέπει να γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού κάτι πιο δραστικό. Ο προπονητής έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που… δεν παρουσιάζει η ομάδα».

Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση για Παπαγιάννη
Οριστικό: Πάρθηκε η απόφαση για Παπαγιάννη 58.087 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Πονίτκα να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου και στο ενδιαφέρον της Βενέτσια για τον Άντριους.

ΣΧΟΛΙΑ