ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναικός: Έχασε το κύπελλο, αλλά κέρδισε την Ευρώπη!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δική του υπέρβαση συμμετέχοντας στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά μέχρις εκεί, καθώς ηττήθηκε από τον αιώνιο αντίπαλο (14-4) εξασφαλίζοντας παράλληλα την παρουσία του στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Παναθηναικός: Έχασε το κύπελλο, αλλά κέρδισε την Ευρώπη!

Το ματς

Οι «πράσινοι» το πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν με 4-14 από τον Ολυμπιακό που όπως δήλωσε και ο κόουτς Μάζης έχει τελείως διαφορετικούς στόχους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ καλές άμυνες και από τις δύο ομάδες και τους τερματοφύλακες να είναι οι πρωταγωνιστές με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει ισόπαλο 1-1.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στην άμυνα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ημίχρονο πίσω με 2-6.

Παρόμοια ήταν η εικόνα του αγώνα στα επόμενα δύο οκτάλεπτα με τους «ερυθρόλευκους» να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να κερδίζουν τον αγώνα με 4-14.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης δήλωσε: «Οι αθλητές μου έδωσαν την ψυχή τους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τις δυνατότητές του, έχουν ξεκάθαρα άλλους στόχους από μας. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν και συνεχίζουμε. Όλη η χρονιά είναι μια βάση για το μέλλον. Από όλα τα παιχνίδια κάτι μαθαίνουμε».

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ριστίτσεβις είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου που φτάσαμε στον τελικό. Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν το περίμενε αυτό και είμαι χαρούμενος. Εύχομαι στο μέλλον για πιο ανταγωνιστικά ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό».

Τα οκτάλεπτο: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.