ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπαγάνδα STOP: Κατέρρευσε και το παραμύθι με τα πέναλτι

Μια ακόμη προπαγάνδα για τα πέναλτι που έχει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν κατέρρευσε σαν... χάρτινος πύργος.

Προπαγάνδα STOP: Κατέρρευσε και το παραμύθι με τα πέναλτι

Μια ακόμη προπαγάνδα για τα πέναλτι που έχει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν κατέρρευσε σαν… χάρτινος πύργος.

Μια συζήτηση από ανταγωνιστές του “τριφυλλιού” είχε να κάνει με το πόσες φορές η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε πέναλτι. Βέβαια, μπορεί όλα όσα έχει πάρει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός να ήταν, αλλά τι σημασία έχει αυτό για τους προπαγανδιστές; Άλλωστε, αυτό τον σκοπό έχει και η προπαγάνδα. Να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Έλα, όμως, που κι αυτή η καραμέλα έλιωσε.

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει συνολικά 7 πέναλτι, αλλά την πρωτιά, πλέον, στη συγκεκριμένη κατηγορία την έχει η ΑΕΚ που με τα δυο που πήρε κόντρα στον Λεβαδειακό έφτασε τα 8. Στην τρίτη θέση είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που έχουν από 6.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.