ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» Φρόκου μέχρι το 2027

Την επέκταση του συμβολαίου του Λεάντρο Φρόκου μέχρι το καλοκαίρι του 2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» Φρόκου μέχρι το 2027

Επιβράβευσε και στήριξε τον άτυχο Λεάντρο Φρόκου ο Παναθηναϊκός!

Το «τριφύλλι» λίγους μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου μέσου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της Κ19 με την Τρέντσιν για το UEFA Youth League, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη μέχρι το 2027.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Λεάντρο Φρόκου. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 73.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φρόκου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2013. Στην εφετινή σεζόν έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

«Ήθελα πολύ να ανανεώσω το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Φρόκου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.