ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόμας: «Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά»

Στην έλλειψη διάρκειας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέδωσε ο Ματ Τόμας την ήττα από τη Μονακό.

Τόμας: «Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά»

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε σταθερή απόδοση σ’ όλο το παιχνίδι και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ηττήθηκε (84-70) από τη Μονακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Ματ Τόμας.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε επίσης πως κόστισαν και οι απουσίες, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του θέλει να βγάλει αντίδραση στο ματς της Παρασκευής (10/3, 21:00) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί, όμως η διάρκεια ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα. Δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός στην κάμερα της Nova. Για τα συστήματα… ανάγκης λόγω των τραυματισμών: «Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του απόδοση και τη συνέχεια: «Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου. Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.