ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο μήνυμα Λάσο σε Παναθηναϊκό

Αινιγματικός αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον παρουσιάστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανική ιστοσελίδα, ο Πάμπλο Λάσο.

Νέο μήνυμα Λάσο σε Παναθηναϊκό

Πήρε θέση για το μέλλον του ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ισπανός πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης που φέρεται να βρίσκεται στα “ραντάρ” του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τη νέα σεζόν, μίλησε στην “AS” αναφορικά με τα πλάνα του. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος coach, τοποθετήθηκε και στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον τον “πρασίνων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Τα πράγματα θα γίνουν γνωστά όταν πρέπει να γίνουν γνωστά. Αισθάνομαι λίγο περίεργα γιατί, από τα δεκαέξι μου, μετακινούμαι από το ένα μέρος στο άλλο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πεναρόγια: «Ο Πενιαρόγια κάνει εξαιρετική δουλειά και η ομάδα παίζει καλά και ασχολείται. Ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από την Μπουέσα παρόλο που έχει χάσει το παιχνίδι και αυτό είναι καλό σημάδι».

Για το ΝΒΑ: «Δεν θα μπορέσεις ποτέ να πεις ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Κάθε εποχή είναι διαφορετική και δεν συγκρίνονται μεταξύ τους γιατί έχουν αλλάξει τα γήπεδα, οι διαστάσεις, οι κανόνες, τα υλικά και τίποτα δεν είναι ίδιο. Θεωρητικά, τα καλύτερα είναι αυτά του τώρα γιατί υποτίθεται ότι, με το πέρασμα του χρόνου, όλα βελτιώνονται. Δεν πρόκειται να χειροτερέψει, έτσι; Όλοι μιλούν για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά, για παράδειγμα, αυτός που ερωτεύτηκα πραγματικά ήταν ο Στόκτον. Οι τελικοί που λατρεύω είναι εκείνοι εκείνων των χρόνων, αυτή είναι η ανάμνηση που έχω στο μυαλό μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα δεν απολαμβάνω να παρακολουθώ το ΝΒΑ, τον Λεμπρόν ή τον Κάρι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.