Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Eπιστροφή στο Κορωπί – Μέσα Σάρλια και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Eπιστροφή στο Κορωπί – Μέσα Σάρλια και Ιωαννίδης

Στο Κορωπί επέστρεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά και το διήμερο ρεπό του Πάσχα, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” μετά και το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις ημέρες του Πάσχα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης το πρωί της Τρίτης (18/04).

Ο προπονητής της ομάδας, είδε και τους Ζβόνιμιρ Σάρλια και Φώτη Ιωαννίδη να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

To δελτίο Τύπου:

“Μηδενικές -πλην των πολύμηνων περιπτώσεων- απουσίες μετράει ο Παναθηναϊκός στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μετά το διήμερο γιορτινό ρεπό, οι Πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης με τους Φώτη Ιωαννίδη, Ζβόνιμιρ Σάρλια να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
POPULAR NOW Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.”

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ