Blogs

Ολοι μαζί για έξι τελικούς και στο τέλος την κούπα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις έξι μεγάλες μάχες, που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο.

Το Πάσχα πέρασε, χρόνια πολλά σε όλες και όλους και τώρα μπαίνουμε στις τελικές μάχες. Έξι τελικοί για τον Παναθηναϊκό, που αν τους πάρει και τους έξι παίρνει το πρωτάθλημα, χωρίς να τον νοιάζουν τα άλλα αποτελέσματα. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν ο Παναθηναϊκός τερμάτισε μόνος πρώτος στην κορυφή με δύο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ, το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα.

Ο Παναθηναϊκός συνολικά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν πρώτος με εξαίρεση δύο αγωνιστικές και αυτό κάτι δείχνει. Τα έξι παιχνίδια, που έρχονται είναι όλα πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτό το είδαμε στο 0-0 με τον Βόλο στην Λεωφόρο. Ολοι όσοι παίζουν με τον Παναθηναϊκό παίζουν στο 100% και όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Όλα θα κριθούν σε δύο εβδομάδες. Και ειδικά στα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν μέσα σε 15 ημέρες. Ανά τρεις ημέρες και ένα παιχνίδι. Η αρχή γίνεται την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η ομάδα πρέπει να κάνει, ότι και στον πρώτο γύρο, όταν είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ με 2-1 με δύο γκολ του Αϊτόρ. Αν αυτό το πετύχει θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, για τον τίτλο, αφού στην ίδια αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ.

Φυσικά θα παίξει και μεγάλο ρόλο η διαιτησία, που έχει στερήσει δύο βαθμούς στα play off από τον Παναθηναϊκό και έχει δώσει έναν βαθμό στην ΑΕΚ. Αν ο Νταμπάνοβιτς έπαιζε 50-50 και όχι 100-0 τώρα ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο +3 από την ΑΕΚ και θα είχε ένα καλό μαξιλαράκι. Και ο Μπόγκναρ έριξε πιστολιά στο ματς με τον Αρη, αλλά ο Παναθηναϊκός νίκησε. Αν συνεχιστούν οι πιστολιές τύπου Νταμπάνοβιτς θα είναι δύσκολο η ομάδα να αντέξει. Για αυτό τώρα στο τέλος η ομάδα θέλει την στήριξη όλων και η Λεωφόρος να είναι όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να σπρώχνει την ομάδα σε νίκες. Βλέπετε τον πόλεμο, που δέχεται ο Παναθηναϊκός από όλους, βλέπετε ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν γίνει ίδιοι σε αντιδράσεις, μεθόδους, φρασεολογία. Τώρα περισσότερο από ποτέ ο Παναθηναϊκός θέλει δίπλα τον κόσμο του, για να βγει νικητής στο τέλος.

Exit mobile version