ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει για δύο χρόνια η Αλεξανδρή

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά για ακόμη δύο χρόνια η Διονυσία Αλεξανδρή.

Παναθηναϊκός: Παραμένει για δύο χρόνια η Αλεξανδρή

Δεν το κουνάει από τον Παναθηναϊκό η Διονυσία Αλεξανδρή.

Η Ελληνίδα γκαρντ, θα συνεχίσει να φορά για τα επόμενα δύο χρόνια τη φανέλα με το “τριφύλλι” καθώς απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για την οποία είχατε ενημερωθεί από το Panathinaikos24.gr.

H Αλεξανδρή, είχε δηλώσει εξ’ αρχής ότι προτεραιότητα της ήταν να συνεχίσει με τα “πράσινα” τα οποία και θα συνεχίσει να τιμά, μένοντας πιστή στην επιθυμία της.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν, διατηρώντας το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ, ενώ έχει συμφωνήσει και με την Kαρακασίδου της Ελευθερίας Μοσχάτου η οποία θα είναι η τρίτη διεθνής στο ρόστερ μετά τις Αλεξανδρή και Παυλοπούλου.

Η Αλεξανδρή ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να της χτυπήσει και πάλι την πόρτα, αλλά την διεθνή γκαρντ να επιλέγει να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.