ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για τη μεγάλη νίκη στην “καυτή” Λεωφόρο!

Η μεγάλη μέρα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ πλησιάζει και όλος ο πράσινος οργανισμός προετοιμάζεται για τη "μάχη" της Λεωφόρου.

Ολοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για τη μεγάλη νίκη στην

Η μεγάλη μέρα για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ πλησιάζει και όλος ο πράσινος οργανισμός προετοιμάζεται για τη “μάχη” της Λεωφόρου.

Μια μέρα έμεινε για το ντέρμπι με την “Ένωση” με τους “πράσινους” να προετοιμάζονται σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο για το μεγάλο παιχνίδι. Η αποφασιστικότητα για τη νίκη που θα δώσει στο “τριφύλλι” προβάδισμα για το πρωτάθλημα είναι μεγάλη, όπως και η “τρέλα” για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ολοι κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι και η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει ανυπομονησία και αύριο η Λεωφόρος θα μοιάζει με… ηφαίστειο! Από νωρίς οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο θα πρασινίσουν και στη συνέχεια το “Απόστολος Νικολαϊδης” θα αποτελέσει ένα “κολαστήριο” για τον αντίπαλο και μια έδρα που θα δώσει “φτερά” στα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού για να γίνει αυτό που πρέπει.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.815 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό οργανισμό όλοι είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και μετρούν αντίστροφα για το ποδοσφαιρικό ραντεβού της Κυριακής με έναν και μόνο στόχο: Τη νίκη και τους σημαντικούς τρεις βαθμούς για να γίνει ένα σημαντικό βήμα για το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.