ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: Ιστορική μέρα για Παναθηναϊκό -Σύντομα οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Ως μια ιστορική ημέρα για όλο τον Σύλλογο χαρακτήρισε ο Τάκης Μαλακατές την σημερινή με την υπογραφή των τελικών συμβάσεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έκανε γνωστό ότι σύντομα θα γίνουν γνωστές οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του.

Μαλακατές: Ιστορική μέρα για Παναθηναϊκό -Σύντομα οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Μαλακατές:

«Μία ιστορική ημέρα σήμερα, ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο για τον Παναθηναϊκο μπαίνει στις… ράγες με τις υπογραφές. Είναι δεδομένο ότι στο τέλος των 36 μηνών ο Παναθηναϊκός θα έχει το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σύντομα θα είμαστε στη θέση να παρουσιάσουμε και τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη που κανένα άλλο τέτοιο συγκρότημα δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα», τόνισε για τα εγκαταστάσεις και πρόσθεσε για την Λεωφόρο…

Παναθηναϊκός: Ο Κόβαρ «εκλεκτός» των προπονητών
Παναθηναϊκός: Ο Κόβαρ «εκλεκτός» των προπονητών 814 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στο τέλος θα έχουμε δικαιωθεί για την προσπάθεια. Είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις έχουμε στη Λεωφόρο. Είναι σημάντικό που και η ΚΑΕ πια έχει το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Όλος ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό που θα έχει τους δικούς τους χώρους», ανέφερε.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ