ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: Ιστορική μέρα για Παναθηναϊκό -Σύντομα οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Ως μια ιστορική ημέρα για όλο τον Σύλλογο χαρακτήρισε ο Τάκης Μαλακατές την σημερινή με την υπογραφή των τελικών συμβάσεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έκανε γνωστό ότι σύντομα θα γίνουν γνωστές οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του.

Μαλακατές: Ιστορική μέρα για Παναθηναϊκό -Σύντομα οι μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Μαλακατές:

«Μία ιστορική ημέρα σήμερα, ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο για τον Παναθηναϊκο μπαίνει στις… ράγες με τις υπογραφές. Είναι δεδομένο ότι στο τέλος των 36 μηνών ο Παναθηναϊκός θα έχει το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σύντομα θα είμαστε στη θέση να παρουσιάσουμε και τις μελέτες για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη που κανένα άλλο τέτοιο συγκρότημα δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα», τόνισε για τα εγκαταστάσεις και πρόσθεσε για την Λεωφόρο…

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στο τέλος θα έχουμε δικαιωθεί για την προσπάθεια. Είναι μονόδρομος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις έχουμε στη Λεωφόρο. Είναι σημάντικό που και η ΚΑΕ πια έχει το ΟΑΚΑ για τα επόμενα 49 χρόνια. Όλος ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό που θα έχει τους δικούς τους χώρους», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.