Μπάσκετ

Προκλητικές δηλώσεις Μπαρτζώκα για Παναθηναϊκό: «Χαίρεται που παλεύει» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ασχολήθηκε περισσότερο με τον Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του παρά με την ομάδα του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ασχολήθηκε περισσότερο με τον Παναθηναϊκό στις δηλώσεις του παρά με την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ: 

«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, χαίρεται που απλά παλεύει τα παιχνίδια». Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν ισχύει ότι η σειρά θα είναι περίπατος. Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Στο επόμενο παιχνίδι θα περάσουμε πιο δύσκολα. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να μανατζάρουμε καλύτερα την κατάσταση και να μην κάνουμε τόσα λάθη. Η γνώμη μου είναι ότι είχαμε την νευρικότητα του μεγάλου φαβορί, όπως η κοινή γνώμη υποστηρίζει. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Πιστεύουμε πως θα είμαστε καλύτερη την Πέμπτη και δεν θα επαναλάβουμε τόσα πολλά λάθη. Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό».

Για τους παίκτες του που έδειχναν να μην είναι στο… κλίμα του αγώνα, υπογράμμμισε: «Κάναμε καλές προπονήσεις τελευταία. Όσο δεν έφευγε το παιχνίδι, πάντα ο αντίπαλος ακολουθεί. Κάναμε πολλά λάθη, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση. Όταν δεν σκοράρεις εξ επαφής τόσες φορές μοιραία κλείνει η αυτοπεποίθησή σου. Κάναμε μια διαχείριση με αλλαγή στο ροτέισιον. Κερδίσαμε, αυτό είναι το βασικό τώρα. Μετράει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή και αυτό θα κοιτάξουμε να πάρουμε».

Exit mobile version