ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το βίντεο από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό (vid)

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Το βίντεο από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό (vid)

Δείτε το βίντεο από την παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Το βίντεο που παρουσίασαν οι υπεύθυνοι του Δήμου απεικονίζει μία μοναδική εγκατάσταση, η οποία θα είναι η πιο σύγχρονη στην Ελλάδα και από τις πλέον σύγχρονες στην Ευρώπη.

Το νέο “σπίτι” του Παναθηναϊκού Α.Ο θα διαθέτει

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Κεντρική αίθουσα κλειστού Γυμναστηρίου (Αρένα) για οργάνωση αγώνων μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδοσφαίρου σάλας, γυμναστικής κ.ά. με κερκίδες για 3.100 θεατές, με χώρους υγιεινής και κυλικεία.

– Γυμναστήριο – προπονητήριο για μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστική και άλλες εκδηλώσεις (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων) με πρόβλεψη θέσεων για 200 θεατές

– Επτά προπονητήρια: Αίθουσες προπόνησης βαρέων αθλημάτων (άρση βαρών, πάλη, πυγμαχία) και αίθουσες προπόνησης λοιπών αθλημάτων (επιτραπέζια αντισφαίριση, ξιφασκία, σκοποβολή, τοξοβολία).

–        Ένα προπονητήριο για ΑμεΑ.

–       Δύο αίθουσες ενδυνάμωσης.

–       Ανοικτό κολυμβητήριο με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και κερκίδα 500 θεατών.

–       Γραφεία της διοίκησης.

–       Μπουτίκ και πωλητήριο αναμνηστικών.

Επιπλέον, προβλέπονται: 

VIPs lounge με άμεση οπτική επαφή με την αρένα, αίθουσα Τύπου με 60 θέσεις εργασίας και δυνατότητα επέκτασης, καθώς και αναψυκτήριο με θέα την Ακρόπολη.

Τέλος, προβλέπεται υπόγειο γκαράζ χωρητικότητας 125 θέσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.