ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει για κεντρικό αμυντικό και χαφ

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά την απόκτηση του Μλαντένοβιτς.

Παναθηναϊκός: Προχωράει για κεντρικό αμυντικό και χαφ

Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά την απόκτηση του Μλαντένοβιτς.

Οι “πράσινοι” έχουν σηκώσει για τα καλά μανίκια και “τρέχουν” για να υλοποιήσουν τις επόμενες μεταγραφές ενόψει και της προετοιμασίας και του βασικού σταδίου που θα αρχίσει στις 25 Ιουνίου στην Αυστρία.

Το βάρος, φυσικά, πέφτει σε στόπερ και χαφ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο “τριφύλλι” μόλις δυο διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί (Σένκεφελντ, Μάγκνουσον), ενώ στη μεσαία γραμμή οι “πράσινοι” αναζητούν τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κουρμπέλη και πάνω σε αυτό “δουλεύουν”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχοι υπάρχουν και είναι συγκεκριμένοι, δίχως μέχρι τώρα να έχει διαρρεύσει όνομα που να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη η επιστροφή στην adidas

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.