ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο τιμόνι του Παναθηναϊκού Β’ και τη νέα σεζόν ο Αντωνίου

Προπονητής του Παναθηναϊκού Β' και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Σωτήρης Αντωνίου.

Στο τιμόνι του Παναθηναϊκού Β' και τη νέα σεζόν ο Αντωνίου

Συνεχίζει στο “τιμόνι” του Παναθηναϊκού Β’ ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο Έλληνας τεχνικός έλαβε επιβράβευση από τη διοίκηση και θα συνεχίσει να καθοδηγεί το “τριφύλλι” στα γήπεδα της Super League 2 και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού για μια ακόμα χρονιά. Ο Λαρισαίος προπονητής ανέλαβε τον Παναθηναϊκό Β τον Οκτώβριο του 2022 και κατέγραψε 6 νίκες, 12 ισοπαλίες και 9 ήττες στην πρώτη του σεζόν.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με φιλοδοξίες, αλλά βασικός στόχος αυτής της ομάδας είναι η βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχει στο δυναμικό της. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι έχουμε κρατήσει έναν κορμό από πέρυσι και με την άνοδο αρκετών παικτών από την Κ19 θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την δουλειά για την εξέλιξη τους, που γίνεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού”, ήταν τα πρώτα λόγια του Αντωνίου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.