ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου να για Ριζούπολη: «Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να πάρεις την ομάδα και να φύγεις-Ήρθα σε αντιπαράθεση με τον υπεύθυνο ασφαλείας»

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στο ματς τη Ριζούπολης με τον Ολυμπιακό το 2003, αποκαλύπτοντας ορισμένες πτυχές εκείνης της νύχτας.

Κωνσταντίνου να για Ριζούπολη: «Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να πάρεις την ομάδα και να φύγεις-Ήρθα σε αντιπαράθεση με τον υπεύθυνο ασφαλείας»

Αποκαλύψεις αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη το 2003, έκανε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, μιλώντας στους Betarades.

Ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στις αποφάσεις της διοίκησης για εκείνο το ματς, τα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της ομάδας, αλλά και τις συνθήκες που επικράτησαν στις κερκίδες.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι ήταν τελικός για εμάς. Είχαμε κάνει μια καλή ομάδα και παρότι ξεκινήσαμε με τρεις ήττες το ανατρέψαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που έγιναν πάρα πολλά. Σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικό. Ήταν μια ομάδα που είχε παίκτες από Σκανδιναβία, Βαλκάνια, Ελλάδα. Ανάλογα την κουλτούρα τους, άλλος μπορούσε να “γουστάρει” και άλλος να φοβηθεί.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα τελευταία 5 χλμ μέχρι να φτάσουμε υπήρξαν και άλλα πράγματα. Ήταν πολύ επικίνδυνο. Δεν ήταν νορμάλ όσα συνέβησαν. Βγήκαν ποδοσφαιριστές έξω και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Μέχρι και εγώ ήρθα σε αντιπαράθεση με τον υπεύθυνο ασφαλείας».

Το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να πάρεις την ομάδα και να φύγεις. Σκέψου να ήταν εκεί ο Φιλιππίδης και να έλεγε ότι παίρνει την ομάδα και φεύγει. Ειπώθηκαν πολλά μετά το ματς. Άλλα σωστά και άλλα λάθος. Έριξε «βολές» και στους παίκτες η διοίκηση. Η μια πλευρά προσπαθούσε να τα ρίξει στην άλλη. Δεν έχει σημασία ποιος είχε δίκιο και άδικο». .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.