ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Τσαγκαράκη εσείς, σάμπα με Μπερνάρ και πεντάρα εμείς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον σαρωτικό Παναθηναϊκό, τον Μπερνάρ που χόρεψε σάμπα με τρία γκολ και την πεντάρα κόντρα σε Τσαγκαράκη, Μανούχο.

Τσαγκαράκη εσείς, σάμπα με Μπερνάρ και πεντάρα εμείς!

Αυτές τις βραδιές κάτι τέτοιες νίκες τις χαίρεσαι πιο πολύ. Όταν βλέπεις να έχει μπει σε αποστολή ένας Ελληνας ΟΦΑ(όπου φυσάει ο άνεμος) και στο τέλος βάζεις πέντε το χαίρεσαι πολύ.

Ο Τσαγκαράκης το έδειξε από την αρχή. Τις κάρτες στα μαρκαρίσματα των παικτών του Παναιτωλικού τις είχε ….ξεχάσει στο τσεπάκι και στα δύο μαρς πέναλτι που έγιναν στο πρώτο μέρος έκανε τον …Κινέζο. Φυσικά και στο var ο Μανούχος τον μιμήθηκε, αφού δεν τον φώναξε, ούτε στην ελληνορωμαϊκή του Μαλλή στον Σένκεφελντ στο 32, ούτε στην ανατροπή του Ιωαννίδη από τον Τορεχόν στον αέρα στο 42. Το τρίτο το έδωσαν, διότι το ματς ήταν ήδη 0-3. Αν ήταν 0-0 ούτε που θα ασχολιόντουσαν, για να καταλάβετε για τι εργαλεία μιλάμε.

Κόντρα στους Ελληνες ΟΦΑ, που δεν έχουν πρόβλημα να ξεφτιλίζονται ο Παναθηναϊκός έμεινε ψύχραιμος, έβαλε την μπάλα κάτω, έριξε πέντε στον Παναιτωλικό, είχε δοκάρι και άλλες τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες. Κορυφαίος ήταν ο Μπερνάρ, που χόρεψε σάμπα και έβαλε τρία γκολ, ενώ ήταν απολαυστικός με την μπάλα στα πόδια. Κοντά του σε απόδοση ο εκπληκτικός Ιωαννίδης, που είχε συμμετοχή στα δύο γκολ και όποτε έπιανε την μπάλα προκαλούσε πανικό στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αλλαγές, που μπήκαν πάτησαν και άλλο γκάζι, ο Σπόραρ κέρδισε το πέναλτι και ο Αϊτόρ ευστόχησε και ο Τσέριν εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο με κεφαλιά ο Μάγκνουσον έκανε το 0-5. Όλα αυτά με διαιτησία κόντρα και τον Παναιτωλικό να παίζει πολύ κλειστά, αλλά μπροστά σε αυτόν τον Παναθηναϊκό και τα πέντε, που δέχθηκε λίγα ήταν, αφού είχε δοκάρι και ο Βιλένα και άλλες καθαρές ευκαιρίες η ομάδα.

Με τέτοιες εμφανίσεις και νίκες ο Παναθηναϊκός δείχνει στους αντιπάλους του, ότι για να του πάρουν το πρωτάθλημα όπως του το έκλεψαν πέρυσι θα πρέπει να ξεφτιλίσουν το ποδόσφαιρο ακόμα περισσότερο και οι Ελληνες διαιτητές να γίνουν ρόμπες..

Με το τρία στα τρία και τις δύο νίκες σε Γιάννινα, Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός κάνει ανάλογο με πέρυσι ξεκίνημα και πάει με καλή ψυχολογία στα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.