ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σταμολάμπρου: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη 2η νίκη μας στο Eurocup»

H Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με δηλώσεις της ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάνσκα Μπίστριτσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τoυ Eurocup ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ως μοναδικό στόχο το "2/2" στη διοργάνωση.

Σταμολάμπρου: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη 2η νίκη μας στο Eurocup»

Η αποστολή του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας για τη δεύτερη αναμέτρησή τους στο EuroCup και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην τοπική Σλάβια (18/10, 19:00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το YouTube κανάλι της Fiba.

H Άννα Νίκη Σταμολάμπρου με δηλώσεις της ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάνσκα Μπίστριτσα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής τoυ Eurocup ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ως μοναδικό στόχο το “2/2” στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι και μια δύσκολη αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του EuroCup. Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περιορίσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας, να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες της και να τα δώσουμε όλα για την δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.