ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Πανταζης Κοκκινου Barbarella Athens Live

Με μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα, το Barbarella Athens Live άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό του, το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023.

Πανταζης Κοκκινου Barbarella Athens Live

Με μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα, το Barbarella Athens Live άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό του, το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2023. Το βράδυ του opening party, οι δύο πρωταγωνιστές της βραδιάς. Λευτέρης Πανταζής και Έλλη Κοκκίνου, ανέβηκαν στη σκηνή του ολοκαίνουριου στεκιού της οδού Ερμού (εκεί που πριν βρισκόταν το Hotel Ερμού) και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που έκλεψε τις εντυπώσεις. Μαζί τους, ο Γιάννης Γρόσης ολοκληρώνει το πρόγραμμα με έναν μοναδικό τρόπο και αφήνει το δικό του στίγμα στο ξεχωριστό αυτό πρόγραμμα της πόλης. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο η απόλυτη διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας είναι εδώ και έχει ένα και μόνο όνομα: Barbarella Athens.

Ο Λευτέρης Πανταζής για ακόμα μια φορά στο Barbarella

Μπορεί το Barbarella Athens να ανοίγει για πρώτη φορά στην Αθήνα και να το εγκαινιάζει ο σπουδαίος διασκεδαστής, όμως, ο ίδιος έχει βρεθεί στο παρελθόν στην αντίστοιχη πίστα της εταιρείας, το Barbarella Live Party, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις εντυπώσεις για τα καλά. Η συνεργασία τους την περασμένη σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία με το όνομα αυτό, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Τον τραγουδιστή την περσινή σεζόν είχαμε δει στην πίστα της Αυτοκίνησης 22 μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ενώ πλέον τον βλέπουμε να εγκαινιάζει κάτι νέο, εννοείται με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος, ως ένας από τους σπουδαιότερους διασκεδαστές που έχουν περάσει από το ελληνικό πεντάγραμμο τις τελευταίες δεκαετίες, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει το καλύτερο δυνατό για να απογειώσει το κέφι και τη διασκέδαση στο νέο στέκι. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ντεμπούτο του στη δισκογραφία το έκανε το 1979 με τον δίσκο ‘Οι μεγάλες μου επιτυχίες’, μπορεί κανείς να σκεφτεί πόσες αμέτρητες επιτυχίες μάς έχει χαρίσει όλες αυτές τις δεκαετίες. ‘Τηλεπάθεια’, ‘Ταραχή’, ΄’Φιλάκια’, ‘Στον έβδομο ουρανό’ είναι μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες του που πάντα ακούμε στα live του και το κέφι χτυπάει ‘κόκκινο’! Και δε θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό και φέτος στο Barbarella Athens.

Η Έλλη Κοκκίνου πρωταγωνίστρια του Barbarella Athens

Το 1996, η  ¨Ελλη Κοκκίνου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Sony Music Greece και τον Νοέμβριο του 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο της cd single με τίτλο ‘Κάποια Μέρα’ που αποτελείται από δύο τραγούδια. Αμέσως ξεχώρισε και μια λαμπρή πορεία φάνηκε να διαγράφεται μπροστά της. Έκτοτε, είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει περάσει στο παρασκήνιο. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, έχει επανέλθει στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης στην Αθηνα αλλά και της δισκογραφίας και κάθε σεζόν έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στον χάρτη της ψυχαγωγίας, τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Φέτος, δε θα μπορούσε να μην έχει και πάλι μια βασική θέση στη διασκέδαση, ενώ μάλιστα είναι και ένα από τα ονόματα που και φέτος εγκαινιάζουν έναν νέο χώρο. Η διάσημη τραγουδίστρια, έχοντας ως παρτεντέρ της ένα κορυφαίο όνομα, δίνει το έναυσμα κάθε Τετάρτη και Σάββατο για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης που όμοιά της δεν υπάρχει στην πόλης της Αθήνας. Κάθε εβδομάδα, το Barbarella Athens γίνεται ο απόλυτος προορισμός της διασκέδασης στην πόλη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ