Τάσος Νικολογιάννης

Μία Κυριακή με πάρτι στην Λεωφόρο και… επιστροφή στα παλιά ωραία χρόνια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον απολαυστικό Παναθηναϊκό και το νέο πάρτι στην Λεωφόρο.

Αυτό που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια, το είχαμε ξεχάσει για μία δεκαετία. Πας στο γήπεδο με όρεξη να δεις την ομάδα και αυτή σε αποζημιώνει τις περισσότερες φορές. Κάτι που έγινε και χθες στην Λεωφόρο, όπου 15000 κόσμος έφυγε γεμάτος από την εμφάνιση και την τεσσάρα με τον ΟΦΗ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι σε τρομερή κατάσταση δεν τους βλέπει τους αμυντικούς και χθες έβαλε δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Και το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό, διότι κέρδισε το πέναλτι, ευστόχησε και έκανε το 1-0 και με αυτό τον τρόπο βρήκε λύση ο Παναθηναϊκός απέναντι στην κλειστή άμυνα του ΟΦΗ.

Μαζί με τον Φώτη ανέλαβαν δράση και οι Παλάσιος, Αϊτόρ που θύμισαν τις συνεργασίες, που είχαν τον πρώτο χρόνο στην φάση του δεύτερου γκολ. Και η ενέργεια και το τελείωμα του Αϊτόρ, μόνο ο Αϊτόρ μπορεί να το κάνει και θα τον βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, για να ανέβει και άλλο από εδώ και πέρα και να είναι καθοριστικός και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ρούμπεν οργάνωσε το παιχνίδι της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο, αλλά είχε και την βοήθεια του εξαιρετικού Βιλένα, που χθες έδειξε ότι συνέρχεται. Ετρεξε πολύ, έκλεψε μπάλες, σούταρε και φάνηκε, ότι πλέον προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα.

Ο Λοντίγκιν απέδειξε και χθες, ότι είναι μαζί με τον Μπρινιόλι το κορυφαίο δίδυμο γκολκίπερ στην Ελλάδα. Δύο φορές χρειάστηκε και απέκρουσε την μπάλα, ενώ έβγαλε και μία ασίστ στο τέταρτο γκολ του Ιωαννίδη.

Όλα αυτά που συζητάμε σήμερα ήταν όνειρο θερινής νυκτός πριν από τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος στην βαθμολογία και μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση στην Ευρώπη. Και η παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, για να γυρίσουν και πάλι πίσω οι Κυριακές σε όλους τους Παναθηναϊκούς. Και αυτό να μην το θυμόμαστε μετά τις νίκες, να το θυμόμαστε μετά τις γκέλες, διότι αυτό που έγινε μετά τον Αρη από κάποιους να ζητάνε να φύγει ο Γιοβάνοβιτς είναι αχαριστία και σίγουρα αυτοί οι λίγοι δεν μπορεί να αγαπάνε τον σύλλογο. Ευτυχώς οι πολλοί αναγνωρίζουν…

*Το λες και διασκεδαστικό αυτό, που ζούμε με τον Ολυμπιακό, τις ανακοινώσεις, τις αλλαγές προπονητών σαν τα πουκάμισα. Το μόνο που έλειψε χθες ήταν να βάλει γκολ ο Κορνέ του Βόλου για να θυμηθούμε τα ….ωραία χρόνια.

Exit mobile version