ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα γκέλα για την ΑΕΚ, τεράστιες οι ευθύνες του Γιοβάνοβιτς!

Είπαμε να τρολάρουμε γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα.

Νέα γκέλα για την ΑΕΚ, τεράστιες οι ευθύνες του Γιοβάνοβιτς!

Είπαμε να τρολάρουμε γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από Μακάμπι Χάιφα και Ατρόμητος και ξαφνικά υπήρξαν απαιτήσεις να… πέσουν κεφάλια. Αντί για σωστή και ψύχραιμη κριτική, τα social media γέμισαν από ανούσιες κραυγές και καταστροφολογίες. Φωνές για την ομάδα, φωνές για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φωνές για τους τερματοφύλακες και άλλα πολλά. Μέσα σε μια εβδομάδα, διαβάσαμε όλες τις υπερβολές του κόσμου μαζεμένες. Ακόμη και για διάφορα ατομικά λάθη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε την πρώτη και την κύρια ευθύνη.

Σήμερα, η ΑΕΚ είχε δεύτερη διαδοχική γκέλα, έχοντας, μάλιστα ένα σοβαρό λάθος του τερματοφύλακά της, Αθανασιάδη στο τέλος. Είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα διαβάσουμε τέτοιου τύπου υπερβολές, όπως διαβάσαμε για τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το panathinaikos24.gr, πάντως, έχει τη δική του πρόταση για τίτλο. Θα διαβαστεί και θα αρέσει πολύ.

Προτείνουμε, λοιπόν, το παρακάτω:

ΝΕΑ ΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Υ.Γ: Ελπίζουμε να γίνεται κατανοητή η καζούρα και το χιούμορ.

Υ.Γ2: Προς Έλληνες οπαδούς και “ξερόλες”: ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.