Ποδόσφαιρο

Με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης

Με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και στόχο έχει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης (21:30, Panathinaikos24.gr).

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στο σπίτι τους, με στόχο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με ένα μεγάλο… βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα ενδεχόμενη νίκη θα δώσει στο «τριφύλλι» ένα μεγάλο ψυχολογικό boost, τόσο για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε μία εβδομάδα από σήμερα (17/1).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φατίχ Τερίμ, δεν υπολογίζει στους Σεμπάστιαν Παλάσιος, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον που είναι τραυματίες, αλλά και στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος παρότι προπονήθηκε κανονικά κρίθηκε ανέτοιμος, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δεκαήμερο.

Στην άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο δεν υπολογίζει στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Αγιούμπ Ελ Κάαμπι που απουσιάζει με την εθνική Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Από κει και πέρα, τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Πεπ Μπιέλ και του Γιόβετιτς.

Ο Αυστριακός, Ζούλιεν Βάινμπεργκερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής του σημερινού ματς. Ο 38χρονος ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Αντρέας Χαϊντενράι και Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς, 4ος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου και στο VAR θα καθίσουν οι Μάνουελ Στενγκρούμπερ και Μπουξμπάουμ.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ